APO

01 Set 2011

logoAPOblanclogoAPOnegre::: DIssemy d'imatge corporativa

L'Assemblea Popular d'Orriols es reunix els dijous a les 19:30 h. En el local de “València Acull”, situat al carrer Sant Joan Bosco, nº 10. Veí del barri d'Orriols vine i participa: aporta idees, propostes o qualsevol iniciativa que ajude a millorar el nostre barri.


 Som com tu: gent que s'alça de matí per a estudiar, treballar o anar a buscar treball, gent que té família i amics. Som persones que ens esforcem cada dia per millorar el nostre món.
Tots estem preocupats i indignats pel panorama polític, econòmic i social que veiem al nostre voltant (desocupació, embargaments, frau fiscal, falta de transparència, absència de democràcia participativa…) i sobretot  per la indefensió del ciutadà de peu. Esta situació ens fa mal a tots, però si ens unim, podem canviar-la, podem recuperar la nostra veu.

No representem a cap partit ni ideologia. Som persones que hem vingut lliurement i de forma voluntària i ens unix la motivació pel canvi i la lluita per un lloc millor per viure. És hora de posar-se en moviment, hora de construir entre tots una societat millor, un barri millor.

Valorar aquest article
(1 Votar)
Darrera modificació el Dimecres, 30 Maig 2012 14:44
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València