13 Gen 2012

Targetes Elena Lodos::: Disseny d'imatge corporativa
::: DIsseny de targeta

Una naturòpata és una persona formada en anatomia, fisiologia, bioquímica, nutrició ... és a dir, amb prou coneixements sobre el funcionament del cos humà, la missió és la prevenció i el tractament dels patiments de cada ésser humà a través de l'observació i el seguiment de les lleis de la Naturalesa i la utilització dels recursos que aquesta ens proporciona.

Quina és la diferència entre un metge i un naturòpata?

Els metges segueixen tractaments al · lopàtics, és a dir, lluiten contra la malaltia. Sovint es veuen obligats a "despatxar" als seus pacients, tractant només els seus símptomes, de manera que la malaltia reapareixerà amb més força.

El plantejament naturòpata és l'invers: fomentar la salut en l'individu. Busca enfortir el medi intern de la persona, i esbrinar les causes que el van portar a la malaltia, per evitar que reaparegui. També pot tractar els símptomes si són molt molestos, però amb remeis naturals que no intoxiquen l'organisme.

Valorar aquest article
(1 Votar)
Darrera modificació el Dimecres, 30 Maig 2012 14:28
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com
Més en aquesta categoria: « APO El ger okupat! »

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València