Toolbar
(H) disseny gràfic

2013

Have 1 item

Dimarts, 01 Gener 2013 08:01

Agua 2013

Lloc web de l'Any Internacional de la Cooperació a l'Esfera de l'Aigua

La pàgina web www.esferadelagua.es necessitava ser la plataforma en què confluïssin totes les accions de la commemoració de l'Any Internacional de la Cooperació a l'Esfera de l'Aigua. La web permet, per una banda, fer visibles totes les accions dutes a terme durant l'Any, a través d'una agenda i continguts destacats, i, d'altra, recollir materials de divulgació científica, elaborats per investigadors i investigadores del CSIC i d'altres institucions.
La web havia inspirar treball científic, recerca, actualitat, tecnologia, així com la importància de l'aigua com un bé essencial per a la vida.

Publicat a Webs

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València

rss

feed-image RSS