Toolbar
(H) disseny gràfic

2013

Have 2 items

Diumenge, 22 Setembre 2013 10:24

El Musical de Benimaclet

Gastronomía y cultura

Imagen corporativa integral (logotipo, targetas, rótulo de la entrada, menús, vestuario, señalética del local, etc)  de la cooperativa gastronòmica y cultural que opera dentro del Centro Instructivo Musical, entidad centenaria arraigada al barrio de Benimaclet.Asimismo, diseño de todo el material de difusión de lanzamiento del proyecto: carteleria, agenda cultural, carteles de talleres y actividades, etc.

Publicat a Disseny gràfic
Diumenge, 22 Setembre 2013 10:04

Diagonal Periodico

Periòdic quinzenal d'actualitat cítica

Projecte de migració d'un diari digital d'SPIP a Drupal. El projecte consta de múltiples seccions, visors multimèdia, mapa de punts de venda, agenda d'esdeveniments, blocs d'usuaris, flux de treball editorial, gestor de publicitat, edició impresa, botiga on-line i edicions locals.

El Periódico Diagonal és un projecte de diari d'actualitat crítica que neix dels moviments socials de Madrid.

Web: diagonalperiodico.net

Publicat a Webs

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València

rss

feed-image RSS